ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2013, ora 12:15

O noua "teapa" pentru soferii creduli."Mi-a pus sotia motorina in rezervor, in loc de benzina"(VIDEO)

Articol de Cristian Amariei

Escrocii sunt plini de inventivitate, iar soferii trebuie sa fie foarte atenti pentru a nu cadea in plasa lor. Una dintre cele mai noi metode de a castiga bani nemunciti are la baza o poveste lacrimogena.

Intr-un clip postat pe YouTube de un utilizator ai site-ului trafictube.ro se vede cum un soferul unui Logan, culmea, cu numere de Bucuresti, pretinde ca este din Constanta si ca sotia i-a pus motorina in loc de benzina in rezervor si a cheltuit toti banii la service, ca sa-l curete.

Cu un discurs bine pus la punct, el il roaga pe conducatorul auto care a oprit sa-i asculte povestea sa-l imprumute pentru a-si cumpara cativa litri de benzina.

Cel care a incarcat imaginile pe internet sustine ca astfel de scene se petrec destul de des in ultima oara in traficul din Capitala, iar cei escroci renunta atunci cand soferul pe care il abordeaza se ofera sa le ofere benzina din rezervor, in loc de bani.

In plus, unul dinte cei care a vazut imaginile sustine ca exista o mica problema cu povestea omului: "Poti sa pui benzina in masina pe motorina dar nu vei putea sa pui motorina in masina pe benzina pentru ca pompa de motorina e mai groasa si nu intra pompa in gatul rezervorului… Cand spun pompa, ma refer la pistolul din capatul furtunui pompei…"

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: escroci, soferi, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii