A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662484.1685.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O noua reusita extraordinara a stiintei: o fetita de 2 ani beneficiaza de o trahee noua realizata de bioingineri din propriile sale celule!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-05-2013, ora 11:03

O noua reusita extraordinara a stiintei: o fetita de 2 ani beneficiaza de o trahee noua realizata de bioingineri din propriile sale celule!

Articol de Madalina Irimia

O echipa de doctori americani a anuntat in cursul acestei saptamani ca Hannah Warren, un copil in varsta de doi ani si jumatate, a devenit cea mai tanara persoana din istorie care a beneficiat de un transplant de organ conceput de bioingineri. Specialistii i-au conceput micutei o noua trahee realizata dintr-un schelet sintetic acoperit cu propriile ei celule stem.

Operatia ce a durat 9 ore a fost efectuata pe 9 aprilie la Children's Hospital of Illinois din Peoria, insa rezultatele au fost facute publice abia in cursul acestei saptamani. Doctorii se asteapta ca Warren sa poata reveni acasa in cateva luni. Micuta va putea sa respire, sa manance, sa bea si sa inghita folosind noua trahee, pana acum avand nevoie de aparate pentru a putea efectua toate aceste actiuni.

Integral pe descopera.ro

     
Tag-uri: operatie, trahee, copil
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii