ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-01-2015, ora 09:21

O noua crima intre romani socheaza Statele Unite

Articol de Madalina Irimia
Un roman stabilit in Texas si-a strangulat nevasta care intentiona sa-l paraseasca. Romanul a fost arestat, iar acum il asteapta ani grei dupa gratii.

Oribila crima s-a petrecut marti dimineata, intr-un mic orasel din Texas. Ion Stanciu, un electrician de 54 de ani, tocmai se intorsese de la munca, cand s-a luat la cearta cu sotia lui, Ancuta. Femeia si-a sunat seful ca sa-l anunte ca va intarzia la lucru 20 de minute, iar barbatul sustine ca i-a auzit pe cei doi certandu-se in romana.

Nu este foarte clar ce s-a intamplat in casa familiei Stanciu, insa cert este ca romanul a iesit o ora mai tarziu in strada sangerand. Autoritatile spun ca si sotul avea un colier de strangere in jurul gatului. El a fugit in vecini ca sa ceara ajutor, dupa ce si-ar fi ucis sotia.

Anchetatorii spun ca, atunci cand au ajuns la fata locului, au gasit-o pe femeie cu un colier asemanator la gat si ca aceasta ar fi murit strangulata.

Ion Stanciu este acuzat de crima, dar inca se afla la spital. Luat la intrebari de anchetatori, romanul a spus ca nu-si mai aminteste ce s-a intamplat dupa ce s-a intors de la munca si nici cum a ajuns sa fie legat la gat, maini si picioare.

O prietena de-a Ancutei le-a spus politistilor ca cei doi se certau de mult timp si dormeau in camere separate. Mai mult, barbatul era suparat ca sotia lui reusise sa-si gaseasca un loc de munca. Romanca si-ar fi catalogat sotul drept un monstru, de care voia neaparat sa divorteze. Ea i-a spus sotului de separare cu trei zile inainte de crima.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: sua, romani, crima, texas
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii