A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817752.9206.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O multinationala care ofera 400 de joburi recruteaza direct de pe platformele de socializare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2014, ora 10:49

O multinationala care ofera 400 de joburi recruteaza direct de pe platformele de socializare

Articol de Madalina Irimia

O multinationala care ofera 400 de joburi recruteaza direct de pe platformele de socializare: Webhelp, multinationala de origine franceza specializata in servicii de outsourcing, a lansat o campanie de recrutare unica in Romania – Ziua de Recrutare Online. Evenimentul va avea loc vineri 31 ianuarie, si se va derula pe toate platformele de socializare ale companiei si in special pe pagina de facebook, potrivit unui comunicat Webhelp.

Webhelp Romania este in prezent in cautarea a 400 de noi colaboratori iar posturile disponibile sunt dedicate cunoscatorilor de limbi straine (franceza, germana, spaniola, italiana, poloneza, engleza, olandeza, greaca, etc) si cuprind profile precum cele de consultant clientela, backoffice adviser, customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté.

De la lansarea campaniei aproape 300 de persoane s-au inscris deja pentru a afla mai multe despre companie si cele 400 de joburi disponibile in cadrul Webhelp. Pe tot parcursul zilei, recruterii companiei vor dialoga cu cei interesati sa afle mai multe despre joburile oferite, vor lansa dezbateri pe diferite teme si vor organiza concursuri cu premii.

Cu sedii in Bucuresti si Galati, Webhelp este o multinationala de origine franceza specializata in servicii de outsourcing. Creata in 2000, Webhelp are in prezent peste 35 de centre in 8 tari (Franta, Marea Britanie, Africa de Sud, Maroc, Belgia, Romania, Algeria, Madagascar) si peste 17 500 de salariati in intreaga lume.

Sursa: realitatea.net

Foto: romaniatv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii