A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816386.5511.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O metoda sigura de a te trezi "bine" dimineata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-01-2014, ora 08:00

O metoda sigura de a te trezi "bine" dimineata

Articol de Madalina Irimia

Ceasul cu electrosocuri este inventia unui student din India care avea mari probleme cu trezitul de dimineata. Va pare ceva cunoscut?

Se intampla deseori sa te culci seara mult dupa ora 24.00, iar dimineata sa traiesti un cosmar cand auzi ceasul desteptator.

Satul ca tot intarzia la cursurile de dimineata, un student din India s-a gandit sa realizeze un ceas care sa nu mai accepte o amanare din partea ta, sa mai sune peste 5 minute, ci atunci, pe moment sa te faca sa te trezesti definitiv.

Ceasul indianului te forteaza sa te dai jos din pat, desi poate un pic nervos, pentru ca in momentul in care incerci sa apesi pe snooze, el te electrocuteaza cam cat sa te energizeze.

Puterea lui are o fractie din cei 50.000 de volti ai unui teaser. Cu siguranta ca nu te va mai lua somnul dupa ce va suna ceasul de dimineata.

Ceasul indianului, Good Morning Sing N Shock, va costa pe piata circa 100 de dolari, dar efectul acestuia este garantat suta la suta.

Sursa: apropo.ro

Foto: positivelygood.net

     
Tag-uri: alarma, ceas, electrosoc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii