A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664683.1351.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O medaliata la Jocurile Olimpice de la Rio a lesinat la Palatul Cotroceni. Ce i-a spus Klaus Iohannis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2016, ora 14:30

O medaliata la Jocurile Olimpice de la Rio a lesinat la Palatul Cotroceni. Ce i-a spus Klaus Iohannis

Articol de Madalina Irimia
Canotoarea Adelina Cojocariu, care a lesinat marti in timpul ceremoniei organizate la Palatul Cotroceni cu ocazia decorarii medaliatilor la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Rio, a declarat ca va face niste analize pentru ca "nu e chiar normal" ce i s-a intamplat.

"Sunt bine acum. Mi-a fost putin rau, m-a luat cu ameteala in timpul ceremoniei, dar mi-am revenit si acum sunt OK. Nu stiu daca emotiile au fost prea mari, chiar daca am fost in fata presedintelui, important e ca sunt OK acum. Domnul presedinte mi-a spus ulterior sa am grija ce mananc ca sa nu imi mai fie rau. Probabil voi face niste analize. Pentru ca nu e chiar normal sa mi se faca rau, dar eu zic ca sunt sanatoasa si nu am nimic. Oricum, pregatirile le reluam in luna noiembrie", a spus Adelina Cojocariu la finalul ceremoniei de la Palatul Cotroceni.

Canotoarea Adelina Cojocariu a lesinat, marti, in timpul ceremoniei organizate la Palatul Cotroceni cu ocazia decorarii medaliatilor la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Rio.Sportiva si-a revenit in cateva momente si a revenit in sala la fotografia de grup cu seful statului.

Presedintele Klaus Iohannis a conferit marti, in cadrul unei ceremonii organizate la Cotroceni, Ordinul "Meritul Sportiv", Clasa I, echipei de scrima — Loredana Dinu, Simona Gherman, Simona Pop, Ana Maria Popescu, Ordinul "Meritul Sportiv", Clasa a II-a, cu o bareta tenismenilor Florin Mergea si Horia Tecau, Ordinul "Meritul Sportiv", Clasa a II-a, canotoarei Roxana Gabriela Cogianu, Ordinul "Meritul Sportiv", Clasa a III-a, cu doua barete canotoarelor Madalina Beres, Andreea Nicoleta Boghian, Adelina Maria Bogus (Cojocariu), Daniela Druncea, Laura Oprea, Mihaela Petrila, Iuliana Popa, Ioana Strungaru si lui Albert Saritov — lupte libere.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii