A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661627.1874.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O iubire nascuta din tragedie. O femeie s-a indragostit de barbatul care a primit inima fratelui ei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2013, ora 17:56

O iubire nascuta din tragedie. O femeie s-a indragostit de barbatul care a primit inima fratelui ei

Articol de Madalina Irimia

Connor Rabinowitz avea 17 ani in 2005, cand avea nevoie de o noua inima. Un barbat din Seattle care a murit era donator de organe, iar Connor a primit inima lui. Dupa ce a multumit familiei barbatului, Connor s-a apropiat de sora donatorului, Erin.

Inima unui donator de organe a fost perfect compatibila cu un barbat din Minneapolis, care a primit o noua sansa la viata si la iubire. Connor Rabinowitz s-a indragostit de sora donatorului decedat, a carui inima sanatoasa i-a fost transplantata in 2005.

Nu mi-am imaginat niciodata ca te poti indragosti atat de tare de o persoana”, a spus Connor, acum in varsta de 25 de ani, pentru KOMO-TV din Seattle, unde locuieste acum cu Erin Roberts, sora donatorului.

Povestea lor de iubire s-a nascut dintr-o tragedie. Kellen, fratele lui Erin, a fost atacat si lovit puternic in cap. Aceste leziuni i-au fost fatale. Ca donator de organe, mostenirea lui Kellen a inclus si salvarea vietii lui Connor Rabinowitz.

Cand avea 17 ani, Connor Rabinowitz avea nevoie urgenta de un transplant de inima, altfel ar fi murit, dupa cum au spus doctorii. El a fost diagnosticat cu cardiomiopatie, o boala incurabila a inimii, care facea ca muschiul sa se mareasca anormal de mult.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: abcnews.go.com

     
Tag-uri: cuplu, inima, tragedie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii