A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829166.3617.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O firma germana ANGAJEAZA 1.000 de romani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-03-2014, ora 16:03

O firma germana ANGAJEAZA 1.000 de romani

Articol de Cristian Amariei

Grupul german de componente auto Continental intentioneaza sa angajeze in Romania aproape 1.000 de persoane in acest an.

Cei 1.000 de noi membri ai echipei Continental Romania vor putea alege locatia pe care si-o doresc: Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov, Nadab sau Carei, in specializarile: inginer software, hardware sau mecanic, tehnicieni, electricieni, operatori de linie sau mecanici de intretinere, iar procesul de recrutare va fi simplificat utilizand o noua baza de date - IBM Kenex, potrivit Capital.ro.

In ultimii ani, ne-am extins pozitionarea atat din punct de vedere geografic, cat si a produselor. In acest fel, importanta managementului bazat pe aptitudini si dezvoltarea culturala au crescut in continuare in mod corespunzator. Noi reactionam in consecinta. In anul 2013, Continental a creat locuri de munca in special in China (aproximativ 1.800), Romania (aproximativ 1.500) si America de Nord (aproximativ 1.500)" a declarat Directorul de Resurse Umane la nivel de concern, Elke Strathmann.

Din cele 1000 posturi disponibile in Romania in 2014, jumatate vizeaza absolventii facultatilor tehnice: automatica, calculatoare, electronica, telecomunicatii, electrotehnica si mecanica. Avem o stransa colaborare cu facultatile de profil materializata in: dotarea de laboratoare, sponsorizari si donatii de componente pentru activitatile practice, organizare de practica de specialitate in companie si elaborarea lucrarilor de diploma, implicare in stabilirea curriculei de specialitate si competitii pentru studenti, prin intermediul acestora sprijinind nivelul lor de pregatire. Pentru posturile deschise in unitatile de productie, pregatim personalul in cadrul fiecarei unitati si ne bazam acum si pe prima generatie care va absolvi Scoala Profesionala, sa isi inceapa activitatea" a declarat directorul pentru cercetare si dezvoltare al concernului Continental in Romania, prof. dr. Christian von Albrichsfeld.

In acest context, ne bucuram sa anuntam introducerea unei noi baze de date de recrutare, pe care o puteti accesa la urmatorul link: www.romania.careers-continental.com . Aceasta baza de date prezinta multiple avantaje pentru candidati. In baza unui cont de utilizator, candidatii pot depune aplicatia lor pe pozitiile disponibile, pot urmari in orice moment statusul procesului de selectie si istoricul comunicarii lor cu compania Continental.

Mai mult de atat, candidatii pot rula si programa periodic cautari de pozitii disponibile in functie de criteriile pe care ei si le stabilesc. Introducerea unui nou sistem de gestionare a aplicatiilor permite un proces mai transparent pentru candidat, care poate urmari in permanenta statusul aplicatiei" a declarat Anica Stoica, coordonator pentru Resurse Umane in Continental la nivel de Romania.

Cu o cifra de afaceri preliminara de aproximativ 33,3 miliarde de euro in anul 2013, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Prin intermediul produselor sale din domeniul sistemelor de franare, al sistemelor si componentelor de propulsie si de rulare, instrumentare, solutii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope si produse tehnice din elastomeri, Continental isi aduce contributia la siguranta in trafic si la protectia climei.

In plus, Continental este un partener competent in comunicarea auto interconectata. In prezent, Continental are aproximativ 178.000 de angajati in 49 de tari.

Pana la sfarsitul anului 2013, Continental a investit peste 830 de milioane de euro in activitatile din Romania. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate in Romania.

Continental detine sapte unitati de productie si trei centre de cercetare si de dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie al anvelopelor pentru Europa de Est, in Sacalaz.

Continental avea la finalul anului 2013 peste 13.000 de angajati si isi va mari echipa cu peste1500 noi membri in Romania.

Foto: business24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii