A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758581.3255.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O fetita de zece ani s-a aruncat de la etajul doi. Ce explicatie le-a dat medicilor de pe ambulanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-06-2013, ora 10:34

O fetita de zece ani s-a aruncat de la etajul doi. Ce explicatie le-a dat medicilor de pe ambulanta

Articol de Madalina Irimia

O fetita de zece ani a cazut, miercuri, de la etajul al doilea al unui bloc din orasul argesean Mioveni, copila spunandu-i medicului de la ambulanta ca s-a aruncat pentru ca a vrut sa zboare.

Potrivit reprezentantilor IPJ Arges, copila are fracturi la piciorul stang, este constienta si a fost transportata la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, medicii spunand ca viata nu ii este pusa in pericol. O femeie a vazut-o pe fetita cand a cazut si a alergat la ea, iar o vecina a sunat imediat la 112.

"Eram in trecere aici la agentie si am auzit galagie, am iesit afara, fata era deja cazuta, cineva a incercat sa o ridice, am stat cateva minute, am sunat la ambulanta. Nu stiu de ce s-a aruncat, prima data am crezut ca a cazut, dar din cate am inteles s-a ridicat. Mama ei era foarte agitata, fetita era constienta, dar avea fracturi la picior. A avut noroc ca a cazut in genunchi si maini, nu s-a lovit la cap", a declarat Roxana Lita, femeia care a vazut-o pe fetita.

Integral pe mediafax.ro

Foto: rnews.ro

     
Tag-uri: fetita, etaj, spital
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii