A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833935.3814.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O fetita de patru ani, descoperita intr-un bagaj de mana pe un zbor Air France
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2016, ora 12:08

O fetita de patru ani, descoperita intr-un bagaj de mana pe un zbor Air France

Articol de Cristian Amariei
O femeie a fost arestata luni la sosirea pe aeroportul Paris-Roissy dupa ce a calatorit intr-un zbor al companiei Air France, de la Istanbul, cu o fetita de 4 ani ascunsa intr-un bagaj de mana, relateaza Le Figaro, citat de Agerpres.

Tanara, a carei nationalitate nu a fost specificata, "locuia in mod regulat in Franta" si "ar fi demarat procedura de adoptie a respectivei fetite din Haiti", a indicat o surse de la aeroport.

"Ea a fost, dupa cat se pare, in zona de tranzit din Istanbul si a trecut de controale, alaturi de fetita, pana cand i-a fost refuzata imbarcarea cu aceasta", a povestit aceeasi sursa. Tanara femeie ar fi "decis atunci sa ascunda copilul intr-un bagaj de mana si sa ia alt zbor dupa achizitionarea unui alt bilet". "Odata aflata in interiorul avionului, ea si-a pus bagajul de mana la picioare, sub o cuvertura, insa fetita a vrut sa mearga la toaleta si a fost remarcata de pasageri," a explicat sursa.

Tanara femeie a fost plasata in arest, insa instanta a decis neinceperea urmaririi penale, potrivit sursei de pe aeroport. Femeia si fata asteptau inca pe aeroportul din Roissy, miercuri, pana cand autoritatile isi vor finaliza anchetele.
     
Tag-uri: copil, bagaj, adoptie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii