A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631546.5723.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O fetita de patru ani a ajuns in coma la spital. Copilul cantareste doar cinci kilograme
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-02-2014, ora 11:45

O fetita de patru ani a ajuns in coma la spital. Copilul cantareste doar cinci kilograme

Articol de Madalina Irimia

O fetita de patru ani, din localitatea vasluiana Solesti, a ajuns in coma la spital, cu numeroase traumatisme, Politia si Protectia Copilului declansand anchete pentru a stabili in ce conditii a suferit acele traumatisme si din ce cauza, la varsta sa, copilul cantareste doar cinci kilograme.

Potrivit primelor informatii oferite de politistii vasluieni, fetita a fost dusa la spital, in coma de gradul I, de catre mama sa, copilul avand numeroase echimoze si excoriatii pe corp, fara a se cunoaste, deocamdata, provenienta acestora, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dupa ce au reusit sa o stabilizeze pe micuta, medicii au anuntat atat Politia, cat si pe reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui, in conditiile in care copila cantareste doar cinci kilograme la varsta de patru ani, greutate pe care o are, in mod normal, un bebelus la maxim trei luni.

"In urma sesizarii primite, s-a declansat o ancheta pentru a se stabili imprejurarile in care copilul a suferit acele leziuni, fiind facute si demersurile necesare la Serviciul de Medicina Legala pentru obtinerea certificatului medical cu numarul de zile necesar pentru ingrijiri de specialitate. In acest caz, s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX responsabilul mass-media din cadrul Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica.

La randul lor, specialistii DGASPC Vaslui au inceput o ancheta pentru a stabili daca este vorba de neglijenta si abuz din partea parintilor.

"Cazul a ajuns in atentia noastra si va urma o perioada de evaluare. Este prematur sa ne pronuntam in momentul de fata. Fetita este subdezvoltata pentru varsta sa si, de aceea, trebuie sa aflam de ce, la varsta de un an, avea sapte kilograme, asa dupa cum reiese din fisa medicului din comuna, iar acum, la patru ani, cantareste cinci kilograme", a afirmat purtatorul de cuvant al DGASPC Vaslui, Irina Cimpeanu.

Potrivit acesteia, fetita de patru ani mai are cinci frati, cu varste cuprinse intre trei si 11 ani, mama copilei refuzand sa se interneze alaturi de fiica sa, ca insotitor, in spital.

Foto: romaniatv.net

     
Tag-uri: copil, spital, varsta, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii