A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661667.0864.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O femeie si-a pierdut inelul de logodna. Ce a urmat apoi este descris ca "un adevarat miracol"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-02-2013, ora 17:32

O femeie si-a pierdut inelul de logodna. Ce a urmat apoi este descris ca "un adevarat miracol"

Articol de Madalina Irimia

Neatenta, o femeie din Kansas si-a pus inelul de logodna in portofelul cu maruntis si a uitat de el. Abia a doua zi si-a dat seama ca l-a pierdut.

Sarah Darling si-a pus inelul de logodna, care era din platina si avea diamente, in portofel, pentru ca o deranja la deget, iar apoi a uitat de el.

Din greseala, l-a pus in cutia milei, pe care o cersetor o tinea pe strada, in fata lui, fiind convinsa ca i-a dat un simplu banut, scrie New York Daily News.

Abia a doua zi si-a dat seama ce facuse. “M-am suparat, pentru ca, dincolo de pretul inelului, conta valoarea lui sentimentala”.

S-a intors la cersetor, desi nu spera ca-si va mai recuepra bijuteria. Cu toate acestea, batranul Billy Harris a recunoscut ca femeia ii daduse din greseala un inel, l-a scos din buzunarul hainei sale si i l-a inapoiat.

Mi s-a parut un miracol. In ziua de azi te gandesti la tot ce este mai rau, iar un asemenea gest te face sa-ti dai seama ca mai exista si oameni buni”, declara Sarah.

Femeia l-a rasplatit pe cersetor, dandu-i toti banii pe care ii avea in geanta.

Mai important pentru Billy este insa gandul ca a facut ce trebuia sa faca. “M-a crescut bunicul meu, care a fost preot”, povesteste el.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: thestir.cafemom.com

     
Tag-uri: femeie, inel, logodna
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii