A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719762477.9922.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O femeie din SUA si-a documentat, timp de un an, transformarile prin care a trecut dupa ce a aflat ca are cancer (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-04-2014, ora 12:29

O femeie din SUA si-a documentat, timp de un an, transformarile prin care a trecut dupa ce a aflat ca are cancer (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Jennifer Glass, o femeie din SUA, a aflat, in ianuarie 2013, ca sufera de cancer pulmonar si, de atunci, si-a facut o poza in fiecare zi pentru a documenta schimbarile prin care trece corpul sau in timpul tratamentului, scrie stirileprotv.ro.

In varsta de 50 de ani, Jennifer s-a pozat zilnic in timp ce facea tratament cu chimioterapie si radioterapie, pana cand, intr-un final, a invins boala, potrivit Daily Mail.

Desi nu este inca vindecata complet, tumoarea nu a mai crescut intre timp.

Femeia a aflat teribila veste la doar cateva luni dupa ce s-a casatorit, cand sotul ei i-a descoperit o umflatura la gat.

"In afara de acea galma, nu aveam niciun simptom. Ma simteam energica, sanatoasa si puternica", a spus Jennifer.

La un moment dat, in timpul tratamentului, femeia a fost nevoita sa ia niste pastile care au avut efecte secundare, unul dintre acestea fiind o iritatie puternica, in principal pe chip.

     
Tag-uri: femeie, SUA, cancer
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii