ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2014, ora 11:02

O femeie din Marea Britanie care sughita de 11 ani constant a ajuns in pragul disperarii

Articol de Madalina Irimia

O femeie din Marea Britanie nu se poate opri din sughitat de aproape 11 ani. Are probleme chiar si atunci cand incearca sa bea o ceasca de ceai, scrie stirileprotv.ro.

Amanda Corby, care sughita in mod constant de mai bine de un deceniu, spune ca este disperata din cauza problemei de care sufera. Ea are accese de sughituri de cinci ori pe zi, in fiecare zi, informeaza Daily Mail.

Ea sughita la fiecare doua secunde, in timpul episoadelor care pot dura pana la 10 minute. Din 2003, cand au inceput problemele ei, ea a sughitat de cel putin 3 milioane de ori.

"Am incercat sa ma sperii sau sa sorb apa, toate leacurile babesti, dar nimic nu are efect pentru mine. Am incercat si hipnoza odata, iar sughiturile au disparut pentru trei luni, dar apoi au reaparut. Nu stiu ce sa mai incerc", a declarat Amanda.

Sughiturile repetate pot fi provocate de probleme fizice mai grave, cum sunt bolile respiratorii sau gastrointestinale, ori de problemele emotionale, cum sunt nelinistea, teama sau socul emotional.

INTRA AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Recordul mondial pentru sughituri este detinut de Charles Osborne, un american care a murit in 1991. El a sughitat constant, din 1922 pana in 1990. In cazul lui sughitul s-a declansat in momentul in care un porc a cazut peste el.

Foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii