A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675677.9027.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O fata de 14 ani a acceptat sa se intalneaca cu un necunoscut intr-o dubita. Ce s-a intamplat cand s-a urcat in masina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-08-2015, ora 08:05

O fata de 14 ani a acceptat sa se intalneaca cu un necunoscut intr-o dubita. Ce s-a intamplat cand s-a urcat in masina

Articol de Cristian Amariei
Retelele de socializare au devenit un pericol pentru copii, iar parintii sunt din ce in ce mai constienti de acest lucru. Nesupravegheati, acestia sunt o prada usoara pentru agresori, iar un nou experiment social vine sa demonstreze acest lucru.
Pentru a demonstra cat de periculos este sa iti lasi copilul sa isi petreaca timpul pe internet fara atenta supraveghere a parintilor, Coby Persin a filmat un experiment social menit sa traga un semnal de alarma.

Regizorul si-a facut cateva conturi de Facebook false si a purtat o serie de discutii cu adolescente. Dupa ce le-a castigat increderea, Coby le-a propus acestora sa il intalneasca si, surprinzator, fetele au acceptat fara prea mari ezitari. Ce s-a intamplat in momentul in care tinerele au ajuns la locul intalnirii a devenit viral pe internet.

Peste 32 de milioane de oameni au privit aceste imagini. Desi imaginiile surprinse de camera video sunt socante, Coby Persin spera ca acest experiment social si-a atins scopul si i-a ajutat pe adulti sa constientizeze cat de usor manipulabili sunt copiii.

Sursa: protv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii