A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719813406.2457.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O fata a inceput sa isi dea hainele jos in mijlocul strazii. Cand vei vedea de ce, cu siguranta o vei aprecia si mai mult!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-08-2015, ora 10:47

O fata a inceput sa isi dea hainele jos in mijlocul strazii. Cand vei vedea de ce, cu siguranta o vei aprecia si mai mult!

Articol de Madalina Irimia
Daca ai fi trecut la un moment dat prin cea mai aglomerata intersectie a Londrei, Piccadilly Circus, ai fi vazut la un moment dat o femeie care isi da hainele jos in public.

Multi trecatori s-au oprit si s-au uitat la tanara si mai ales s-au intrebat de ce face acest lucru.Jae West s-a dezbracat pentru ca a vrut sa deomnstreze un lucru in ce priveste un anumit tip de toleranta. Ea, mai intai, a mers acasa si si-a facut pe piele cateva semne cu un marker.

Toate aceste gesturi au fost simboluri menite sa arate cat de mult ar trebui sane iubim corpul asa cum este. Si nu ar trebui sa recurgem la metode radicale pentru a fi perfecti.Joy a fost uimita sa vada cati oameni i-au aprobat gestul si cu siguranta altii au stat si au reflectat mai bine la ceea ce ea a facut.

Sursa: kanald.ro
     
Tag-uri: campanie, londra, reactii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii