A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818811.5916.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O englezoaica a cantat melodia lui Ducu Bertzi, in romana, fara sa inteleaga o iota! Ce a iesit... VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2015, ora 11:25

O englezoaica a cantat melodia lui Ducu Bertzi, in romana, fara sa inteleaga o iota! Ce a iesit... VIDEO

Articol de Madalina Irimia
Bridget Moran este o englezoaica in varsta de 17 ani, care a facut senzatie pe internet dupa ce a interpretat una dintre melodiile lui... Ducu Bertzi, ”Plecarea”, fara sa inteleaga nimic din ce spune.

Pasionata de muzica si de limbile straine, Bridget Moran, in varsta de 17 ani, si-a facut un obicei din a interpreta melodii in graiuri care nu sunt vorbite la ea in tara, dar totodata extrem de dificil de pronuntat. Mai ales ca nu intelege o iota.

Dupa ce a cantat in letona, franceza, finlandeza, ceha, islandeza, norvegiana, slovaca, a vrut sa presteze si in... romana. A gasit pe internet o melodie care, spune ea, i-a placut extrem de tare, ”Plecarea”, a lui Ducu Bertzi, si nu a stat prea mult pe ganduri: a invatat notele, versurile... in romana, s-a pus in fata camerei si... a inceput sa cante.
intr-un videoclip postat pe internet, Bridget, care isi doreste sa intre in competitia pentru Eurovision, apare interpretand piesa artistului nostru.

Sursa: libertatea.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii