A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817525.3912.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O eleva de 15 ani, exploatata sexual. Fata intretinea relatii sexuale cu clientii intr-un apartament
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-04-2013, ora 11:44

O eleva de 15 ani, exploatata sexual. Fata intretinea relatii sexuale cu clientii intr-un apartament

Articol de Madalina Irimia

Un barbat in varsta de 37 de ani, din localitatea vasluiana Zorleni, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru trafic de minori dupa ce, timp de aproape un an, a exploatat sexual o eleva de 15 ani, folosind violenta fizica.

Potrivit procurorilor vasluieni de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), adolescenta de 15 ani a fost exploata sexual de catre barbatul de 37 de ani in perioada iulie 2012 - aprilie 2013.

Fata intretinea relatii sexuale cu clientii intr-o locuinta din municipiul Barlad, iar banii castigati erau insusiti de barbat. "Exploatarea sexuala a minorei s-a facut prin folosirea amenintarilor si a violentelor fizice si psihice de catre Viorel Ivan. Cu sprijinul politistilor Compartimentului de Operatiuni Speciale, autorul a fost retinut pentru trafic de minori", a declarat, miercuri, seful Biroului Teritorial Vaslui al DIICOT, Mihaela Iosipescu. Barbatul va fi prezentat magistratilor Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventiva.

Sursa: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii