A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664644.3008.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O culturista a devenit imaginea unui brand de cosmetice renumit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-01-2013, ora 08:51

O culturista a devenit imaginea unui brand de cosmetice renumit

Articol de Madalina Irimia

La 35 de ani, culturista Jelena Abbou este noua imagine a unui brand de cosmetice renumit. In cea mai recenta campanie semnata de gama de cosmetice M.A.C. o culturista este noul ideal estetic.

Sportiva Jelena Abbou este noua imagine a colectiei "Strength" (Forta - n. r.). In reclama, tanara imbracata cu o rochie neagra si lucioasa adopta pozitia specifica pentru concursurile de bodybuilding, incordandu-si bratele. Cu machiaj puternic si piele stralucitoare, usor bronzata pentru a pune in evidenta striatiile musculare, tanara pozeaza cu un mesaj sugestiv.

"Ia o pozitie de forta, iesi din multime si redefineste notiunea de frumusete intr-o colectie colorata, mult prea seducatoare pentru a o ignora. Cumpara acum", indeamna cei de la M.A.C. Prin aceasta campanie, reprezentantii si-au propus sa schimbe conceptiile estetice la nivel social si sa incurajeze un ideal somatic atipic si greu de obtinut in cazul femeilor.

Gama "Strength" include rujuri, dermatografe si alte cosmetice indispensabile.

La 35 de ani, Jelena nu se incadreaza in profilul femeii obisnuite. Eaeste originara din Serbia, dar locuieste in Statele Unite si de mai bine de zece ani participa la concursuri de performanta. A aparut in numeroase reviste specializate in nutritie si sport si a mai facut reclame pentru incaltaminte si aparate de fitness.

Sursa: apropo.ro

Foto: tumblr.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii