A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728221256.1798.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O companie din IT va domina lumea. Nu e nici Apple, nici Facebook
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-08-2012, ora 04:08

O companie din IT va domina lumea. Nu e nici Apple, nici Facebook

Articol de Cristian Amariei

Sefii de la Google nu se tem nici de Apple, nici de Samsung. O alta companie ii sperie atunci cand fac planuri pentru urmatorii ani. Este vorba despre Amazon, care are toate sansele sa domine piata IT in cativa ani.

Cei de la Google au toate motivele sa se teama. 20% din cautarile oamenilor din lumea intreaga se refera strict la produse si se fac atunci cand cineva doreste sa cumpere ceva.

Tocmai aceste cautari aduc companiei publicitate. Sefii de la Google se gandesc ca, in viitor, oameni nu vor mai cauta produse prin motorul lor de cautare, ci direct in magazinul Amazon.

Cifrele date publicitatii de ComScore dau de gandit companiei Google. Cautarile pe le Amazon au crescut cu 73% anul trecut.

Scenariul devine si mai trist pentru Google, daca cei de la Amazon reusesc sa isi promoveze tot mai bine produsele din seria Kindle, si nu vorbim aici doar de ebook readere, ci si de tablete sau telefoane, scrie BusinessInsider

Sursa: yoda.ro

Foto: rpi.edu

     
Tag-uri: Amazon, Google, IT
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii