ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2014, ora 08:11

O britanica de 31 de ani a reusit o performanta incredibila. Cum a slabit 50 de kg intr-un an dupa ce a fost umilita in public

Articol de Madalina Irimia

O mama a doi copii din Marea Britanie a dat dovada de multa vointa si motivatie dupa ce a trecut de cele doua nasteri, performanta reusita de ea fiind una exceptionala.

Claire Hughes a fost foarte stanjenita dupa ce administratorul de la roata Ferris i-a spus ca este mult prea grasa pentru a se putea urca. Dupa acel eveniment, britanica de 31 de ani a hotarat sa-si schimbe stilul de viata si astfel a reusit sa slabeasca peste 50 de kg si sa-si micsoreze marimea la haine cu sase numere intr-un an de zile.

"Am inceput sa practic box si sa am un stil de viata sanatos care includea mult sport si o dieta corespunzatoare", a declarat Claire.

"Acum patru ani am fost diagnosticata cu numeroase probleme de sanatate. Am fost nevoita sa-mi fac histerectomie. Dupa operatie am intrat in depresie si mi-a trebuit foarte mult timp sa realizez cat de mult m-am ingrasat", a spus aceasta.

Desi a incercat numeroase diete, Claire Hughes a gasit salvarea in box. "Un prieten mi-a dat numarul de la o sala de sport. Am inceput sa practic box, iar acum am devenit instructor", a marturisit britanica care acum se poate bucura pe deplin de viata.

Sursa: perfecte.ro

     
Tag-uri: greutate, dieta, sport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii