A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673264.8885.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O angajata a fost concediata dupa ce s-a plans ca nu are bani de mancare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-11-2016, ora 08:49

O angajata a fost concediata dupa ce s-a plans ca nu are bani de mancare

Articol de Cristian Amariei
Talia Jane, un angajat Yelp care lucra la serviciul de relatii cu clientii, a publicat o postare numita „Draga Jeremy” – o scrisoare deschisa adresata CEO-ului Yelp, Jeremy Stoppelman, sustinand ca unii dintre angajatii lui nu se pot intretine din banii de salariu pana la urmatoarea luna, scrie Business Insider.

„Fiecare zi care trece pentru colegii mei este un chin. Au si alte locuri de munca in afara de acesta si lucreaza de acasa. Unul dintre ei a inceput o campanie de strangere de fonduri, GoFundMe, pentru ca nu isi poate plati chiria”, a scris Talia Jane. „Un barbat care abia fusese angajat nu mai lucreaza acolo si nu are unde sa locuiasca.”

Talia Jane a vrut sa ramana sub anonimat si nu si-a dezvaluit numele intreg pentru a nu putea fi identificata. Postarea ei continea si o imagine sumbra cu San Francisco, locul unde se afla Yelp Eat, un restaurant de tip fast-food deschis non-stop, o subsidiara a firmei unde lucra aceasta si era platita foarte prost in comparatie cu viata extrem de costisitoare din San Francisco Bay Area.

Dupa ore de la postare, Talia Jane a scris pe contul ei de Twitter ca a fost concediata de la Yelp. Ea a spus ca nu a primit niciun avertisment, ci doar un telefon de la departamentul de resurse umane pentru a discuta despre faptul ca povestea pe care a spus-o in mod public poate duce spre concediere.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Tag-uri: angajata, concediere, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii