A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664293.173.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O adolescenta din Pakistan a fost arsa de vie de propria mama, dupa ce s-a casatorit fara acordul ei. Marturia femeii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2016, ora 08:55

O adolescenta din Pakistan a fost arsa de vie de propria mama, dupa ce s-a casatorit fara acordul ei. Marturia femeii

Articol de Madalina Irimia
O femeie din Pakistan si-a ars de vie fiica de 17 ani dupa ce s-a maritat impotriva dorintei familiei sale.
Politistii spun ca mama lui Zeenat Rafiq, Parveen, a legat-o si a aruncat kerosen pe ea, dupa care a incendiat-o. Totul s-a petrecut miercuri, cand vecinii au auzit tipetele fetei si au mers sa vada ce se intampla, insa nu au fost lasati sa intre in casa, relateaza The Guardian.

Atunci cand politistii au ajuns la domiciliul lor au gasit trupul carbonizat al adolescentei langa o scara. Pe trupul ei au fost gasite semne de loviri si strangulare. Mama ei a fost arestata la scurt timp dupa tragedie si ar fi marturisit ca si-a ucis fiica cu ajutorul fiului ei Ahmar. "Nu am regrete", i-ar fi spus femeia fiului ei, conform politistilor.

Sotul victimei, Hassan Khan, a povestit presei ca el si Zeenat se iubeau inca de cand erau elevi, dar familia fetei a respins mai multe cereri in casatorie, fortandu-i pe cei doi sa fuga luna trecuta. El chiar a aratat o declaratie de consimtamant semnata de sotia lui in fata unui magistrat.

Sute de femei sunt ucise anual in Pakistan, de obicei de catre familiile lor, pentru incalcarea regulilor conservatoare ale tarii cu privire la dragoste si mariaj.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii