ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-06-2014, ora 15:04

O adolescenta a ajuns in coma la spital dupa ce a fost lovita de tencuiala cazuta de pe un bloc

Articol de Cristian Amariei

O fata de 17 ani din Botosani a ajuns in coma la spital dupa ce a fost lovita de o bucata de tencuiala, cazuta de la mare inaltime de pe un bloc turn.

Adolescenta a cazut inconstienta la pamant iar colegele de liceu cu care se afla au cerut imediat ajutor. Adolescenta de 17 ani era impreuna cu alte 3 colege, care au sunat urgent la 112 si au cerut ajutorul ambulantei.

Tanara a ajuns la spital in coma de gradele 1-2, dar si-a revenit la scurt timp si a apucat sa le povesteasca medicilor ce i s-a intamplat.

Dupa ce a fost stabilizata, fata a fost transportata cu salvarea la Iasi pentru mai multe investigatii. Intre timp pompierii au intervenit pentru a curata fatada blocului, foarte vechi, de eventualele pericole pentru trecatori.

Intre timp, politistii au deschis o ancheta si discuta cu presedinta asociatiei de proprietari a blocului respectiv, care sustine ca nu a avut bani pentru a reabilita cladirea. Imobilul, construit in urma cu cel putin 30 de ani, nu a fost niciodata renovat integral.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii