A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834281.8929.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O NOUA TAXA in Romania!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-11-2014, ora 16:24

O NOUA TAXA in Romania!

Articol de Cristian Amariei
Tarifele platite de practicienii in insolventa pentru eliberarea anumitor documente au fost majorate printr-un act normativ, recent intrat in vigoare. In plus, au fost introduse si o serie de taxe noi.

Mai exact, noile dispozitii recent intrate in vigoare au marit taxele percepute societatilor profesionale de practicieni in insolventa pentru operatiunile legate de Registrul formelor de organizare, scrie avocatnet.ro.

Astfel, taxa pentru cererea de eliberare de copii simple dupa acte aflate la dosar este acum de 30 lei/pagina, fata de 20 lei/pagina, cat era prevazut in vechea legislatie. In plus, taxa pentru cererea de eliberare a copiilor certificate dupa actele aflate la dosar a urcat la 50 lei/pagina, de la 40 de lei/pagina.

Mai mult decat atat, actul normativ a introdus un nou tarif, de 200 lei, pentru cererea de eliberare a istoricului unei societati.

Sursa: capital.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii