A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830849.0386.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O IMIGRANTA ROMANCA a umilit o europarlamentara britanica, pe tema IMIGRATIEI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-12-2014, ora 11:03

O IMIGRANTA ROMANCA a umilit o europarlamentara britanica, pe tema IMIGRATIEI

Articol de Cristian Amariei
O imigranta romanca a pus la punct o europarlamentara britanica din partidul antiimigratie UKIP, al lui Nigel Farage, intr-o dezbatere organizata la celebra Universitate Oxford.

Politiciana britanica, Margot Parker, a fost intrebata cand se va opri formatiunea sa din a discrimina romanii. Eurodeputata a balmajit niste raspunsuri, multe dintre ele contradictorii sau aberante, in timp ce publicul se amuza.

„Sunt romanca. Ma aflu aici de patru ani, am o diploma de la o universitate britanica, imi platesc taxele si n-am trait o zi din ajutoare sociale. Dar de fiecare data cand am aplicat pentru o slujba am simtit ca trebuie sa ma dezbar de nationalitatea mea din cauza stigmatizarii si a atitudinii de blamare a imigrantilor romani. Intrebarea mea este, doamna Parker, cand va inceta UKIP sa se asigure ca in lumina reflectoarelor se afla doar cazuri extreme de imigratie, nereprezentative, doar pentru a sustine o politica de partid si pentru a instaura un climat de frica?

Aceasta a fost intrebarea cu care imigranta romanca a pus-o in dificultate pe europarlamentara UKIP. Cu atat mai mult cu cat si moderatorul a intervenit pentru a-i atrage atentia politicienei ca partidul sau critica adesea romanii. Iar raspunsul eurodeputatei a fost de-a dreptul halucinant.

Se poate vorbi despre romani, se poate vorbi despre bulgari... este vorba despre principiul numarului mare de imigranti care vin in Marea Britanie”, a spus Parker.

Atunci cand moderatorul emisiunii a subliniat ca presedintele partidul UKIP a spus, de doua ori, ca orice britanic ar trebui sa fie ingrijorat daca un grup de romani se muta alaturi de el, Parker a dat asigurari ca acesta nu este rasism. Remarca lui Parker a starnit rasetele publicului. Mai mult, a incercat sa sugereze ca, de fapt, politica partidului sau are la baza chiar interesele romanilor.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii