ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2014, ora 14:00

Nunta lor a fost, cu siguranta, unica. Vezi ce a patit o mireasa dupa ce a spus DA

Articol de Madalina Irimia

Se spune ca ziua in care este mireasa si cea in care devine mama sunt cele mai importante momente din viata unei femei.

Iar o britanica de 19 ani, Danielle Clewlow, a avut norocul sa le aiba pe amandoua in aceeasi zi; abia a reusit sa spuna “Da” in fata ofiterului de stare civila, cand au apucat-o durerile facerii si a fost dusa la spital, unde a nascut un baietel.

Surprinzator este ca proaspata sotie si mamica nu a lipsit de la petrecerea de nunta, unde a fost impreuna cu noul-nascut.

La doua saptamani dupa fericitele evenimente Danielle spune: “Aveam o burta atat de mare incat prietenii imi spuneau, in gluma, ca o sa nasc in ziua nuntii, dar nimeni nu credea, de fapt, asta”.

Danielle si sotul ei, Aaron, 25 de ani, care mai au un copil de un an, si-au programat data nuntii pana la nasterea celui de-al doilea copil. “Primul copil s-a nascut mai tarziu cu o saptamana si nu am avut motive sa credem ca al doilea se va naste inainte de termen”, au spus ei.

Insa in dimineata nuntii, tanara s-a trezit cu contractii. Pe parcursul zilei, durerile s-au aplificat si la ora 17:30, chiar dupa ce si-a rostit juramintele, a fost dusa la spital.

Invitatii au urmat programul stabilit. S-au dus la restaurantul unde avea loc petrecerea si au avut parte de o surpriza de proportii la ora 22:00, cand mireasa a venit la nunta ei, cu bebelusul in brate.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: mirror.co.uk

     
Tag-uri: nunta, mireasa, nastere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii