ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-05-2014, ora 08:08

Numerologie in cuplu: Cum se poarta in pat in functie de data nasterii

Articol de Madalina Irimia

Numerologia te ajuta sa afli cum se comporta in pat iubitul tau. Trebuie doar sa stii data nasterii lui. Afla ce este „Calea vietii”, cum se calculeaza si ce spune despre el acest numar.

In numerologie, Calea Vietii este numarul obtinut prin adunarea cifrelor din data nasterii pana se obtine un numar format dintr-o singura cifra.

Exemplu: daca esti nascuta pe 9.12. 2000. 9+1+2+0+0+0=12 1+2=3, deci Calea Vieti pentru tine este 3.

Calculeaza acest numar pentru iubitul tau si afla ce preferinte are in materie de sex.

Numerele 1, 4, 8

Barbatii care au Calea Vietii 1, 4 sau 8 sunt ambitiosi, au calitati de lider, iar uneori sunt cam egoisti. Vor sa fie mereu pe primul loc in orice.

Cand ajunge cu tine in pat, un astfel de barbat vrea sa-ti arate ca el este cel mai bun amant pe care l-ai avut vreodata si ca nimeni nu-ti va mai oferi aceleasi senzatii minunate pe care ti le ofera el. Evident, nu mereu reuseste sa faca asta – depinde si de „chimia” din cuplu – iar cand nu te vede suficient de satisfacuta o ia personal, se supara si se simte invins. Trebuie sa ai mult tact ca sa-l convingi ca o partida de sex nereusita nu e un capat de lume.

Pe de alta parte, desi ar vrea sa fie amantul perfect, iubitul tau ramane in adancul sufletului un egoist si cand nu se controleaza tinde sa se ocupe mai intai de placerea lui si abia apoi de a ta.

Integral pe unica.ro

Foto: feminis.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii