A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630369.5426.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Numerologie: Ce spune data nasterii despre tine
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-06-2014, ora 17:29

Numerologie: Ce spune data nasterii despre tine

Articol de Madalina Irimia

In numerologie, ziua nasterii are o importanta majora in stabilirea trasaturilor de caracter importante. Vezi cum calculezi numarul tau si ce spune acesta despre tine.

Daca ziua nasterii tale are o singura cifra, atunci aceasta reprezinta numarul tau. Daca are doua cifre, trebuie sa le aduni pana ajungi la un rezultat format dintr-o singura cifra.

Exemplu: Daca te-ai nascut pe data de 27, 2+7=9, deci numarul care reprezinta este 9. Daca te-ai nascut pe 29, atunci 2+9=11, 1+1=2, dec numarul tau este 2.

Iata ce spun aceste numere despre noi.

Numarul 1, pentru persoanele nascute pe 1, 10, 19, 28

Esti o persoana foarte respectata, curajoasa, perseverenta, onesta si muncitoare. Ai toate calitatile necesare pentru a fi un bun lider. Iti faci prieteni rapid si stii sa comunici cu toti din jur. Iti plac lucrurile si persoanele frumoase, stii sa apreciezi arta si ai gusturi bune in materie de moda. Iti place prea mult sa risti si ar trebui sa fii mai precauta, mai ales din punct de vedere financiar.

In dragoste, te potrivesti cu persoanele al caror numar este 1, 4 sau 7.

Numarul 2, pentru persoanele nascute pe 2, 11, 20 si 29.

Ai o imaginatie bogata, esti foarte creativa si psihicul tau e mai puternic decat corpul. Ti se potrivesc meseriile intelectuale. Iti place sa ajuti si nu poti sa spui „nu” cand cineva te roaga sa faci ceva. Ai un suflet bun, uneori prea bun. Esti foarte sociabila si toata lumea te place. De asemenea, ai o intuitie puternica si e bine sa te lasi ghidata de ea. Apa iti poarta noroc.

In dragoste te potrivesti cu barbatii al caror numar este tot 2.

Numarul 3 pentru persoane nascute pe data de 3, 12, 21 si 30

Esti curajoasa si puternica, dar ai o latura spirituala foarte dezvoltata. Esti o femeie religioasa, ceea ce poate sa nu aiba legatura cu religia conventionala. Esti ambitioasa, inteleapta si foarte cumpatata. Ai o gandire logic foarte dezvoltata, adori disciplina si te satepti ca cei din jur sa se comporte dupap aceleasi reguli. Iti plac banii si tii neaparat sa ai o pozitie sociala cat mai buna.

Faci pereche buna cu barbatii nascuti pe 6, 9, 15, 18, 24 si 27.

Integral pe unica.ro

Foto: adriana-astro.com

     
Tag-uri: numerologie, data, nastere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii