ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-03-2013, ora 14:15

Nu vei ghici ce ascunde aceasta rochie de mireasa

Articol de Madalina Irimia

Un designer din Londra a creat o rochie de mireasa pe care a expus-o la National Wedding Show din Birmingham. Care este secretul acestei tinute?

O cofetareasa a lucrat mai bine de o saptamana la prajitura din imaginile de mai jos, creata in forma de rochie de mireasa, care masoara 1,82 de metri inaltime.

Umplutura este din crema devanilie si zmeura, iar pentru definitivarea "tinutei" specialista a folosit 22 de kilograme de glazura din zahar si pasta de unt, precum si sute de perle din zahar.

Donna Millington-Day si fiica ei in varsta de 6 ani au lucrat impreuna pentru a crea prajitura dupa ce micutei i-a venit ideea cand a vazut rochia de mireasa reala a mamei ei.

Nu mai putin de 2.000 de oaspeti s-ar putea infrupta din tortul gigantic, care a fost prezentata la targul National Wedding Show din Birmingham.

Pentru a ajunge acolo cu rochia comestibila a fost adus un autobuz special. Vestea proasta pentru pofticiosi este ca Donna nu vrea sa vanda prajitura, ci sa o expuna in vitrina propriei cofetarii, insa a estimat ca aceasta ar costa circa 7.000 de euro.

Sursa: apropo.ro

Foto: newshoesshop.blogspot.com

     
Tag-uri: rochie, nunta, tort
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii