A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618763.148.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nu se poate hrani. Boala bizara care o face sa infrunte moartea in fiecare zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2014, ora 17:00

Nu se poate hrani. Boala bizara care o face sa infrunte moartea in fiecare zi

Articol de Madalina Irimia

O adolescenta sta in fiecare zi fata in fata cu moarte, din cauza unei afectiuni bizare si necunoscute pana acum, de care doar ea sufera in toata lumea.

Amy Knowles, 18 ani, din Marea Britanie, nu se poate hrani, pentru ca trupul ei nu mai poate “procesa” mancarea. Din acest motiv, ea petrece 12 ore pe zi conectata cu un tub in inima, prin care un lichid plin de nutrienti ii hraneste sangele.

Doctorii sunt depasiti de situatie: nu stiu ce anume i-a provocat boala si nici nu stiu cum sa i-o trateze.

De fiecare data cand este conectata la sistemul care o hraneste, Amy risca sa moara, pentru ca poate contacta infectii grave, septicemie si insuficienta hepatica.

Cea mai grea parte a bolii mele este ca nu pot sa mananc nimic, iar eu iubesc mancarea. Cand mai ies la restaurant cu prietenii nu comand nimic si glumesc cu chelnerii spunandu-le ca nu pot sa-mi permit sa-mi cumpar ceva”, a spus Amy.

Parintii fetei au stiut tot timpul ca are probleme cu digestia. Cand avea 11 ani, doctorii au crezut ca sufera de anorexie, dar apoi si-au dat seama ca problema este mult mai grava.

Au urmat ani intregi de investigatii, timp in care starea fetei s-a agravat. Doctorii au fost nevoiti sa-i inlature intestinul gros, pentru ca nu mai functiona.

Amy a fost internata in Great Ormond Street Children’s Hospital, din Londra, unde a ramas pentru noua luni. Mama ei a fost nevoita sa renunte la locul de munca si sa o ingrijeasca.

Parintii adolescentei sunt disperati; eu nu stiu cat o sa mai traiasca fiica lor astfel. Au contactat specialisti din toata lumea in cautarea unei solutii, insa ea nu a aparut deocamdata.

Toate investigatiile costa foarte mult, iar familia a deschis un blog unde este prezentat cazul si prin intermediul caruia este cerut sprijinul financiar al tuturor celor care ar putea sa ajute.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: boala, hrana, inima
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii