ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-04-2014, ora 10:08

Nu poti tine o dieta? 8 trucuri ca sa slabesti fara chinul unui regim

Articol de Madalina Irimia

Ai incercat si ai esuat, prin urmare ai decis sa te afunzi cu totul in platoul cu prajituri. Daca nu poti urma pasii stricti ai unei diete, nu inseamna ca esti condamnata sa porti o viata pantalonii XL.

Nu doar ce mananci conteaza; unde anume, ce muzica asculti sau ce culoare are farfuria sunt detalii la fel de importanta. Adopta urmatorii pasi pentru o viata mai sanatoasa si kilograme mai putine.

1. Mananca mai mult. Da, ai citit bine. Poti manca portii mai mari, cat timp ele nu implica o friptura cu sos, pizza sau deserturi. E in regula sa comanzi o salata mare daca ti-e foame, decat sa tot ciugulesti bomboane sau produse de patiserie de-a lungul zilei.

2. Citeste etichetele. Un studiu realizat de Centrul pentru controlul si prevenirea bolilor din Statele Unite a demonstrat ca persoanele care sunt mereu atente la etichetele produselor alimentare au indicele masei corporale mai mic decat restul. Iar diferenta pe cantar este de 3,5 kilograme. Data viitoare cand vei vedea ca o sticla de suc contine cateva linguri de zahar s-ar putea sa o pui inapoi pe raft, nu in cos.

Integral pe perfecte.ro

     
Tag-uri: dieta, sanatate, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii