ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2012, ora 17:09

Nu o sa va vina sa credeti ce produse a inclus eMAG in portofoliu

Articol de Madalina Irimia

eMAG, cel mai mare magazin online din tara, a semnat un parteneriat cu Procter & Gamble care va asigura comercializarea produselor Pampers si in mediul online.

Parteneriatul dintre eMAG si P&G face parte din procesul de extindere a gamei de produse comercializate. Dupa ce eMAG a devenit in scurt timp unul din principalii jucatori de pe piata de retail din Romania, compania a decis anul trecut sa diversifice gama de produse.

Dezvoltarea se implementeaza cu echipe specializate in comercializarea si marketarea fiecarei categorii noi de bunuri, targetand cele mai bune canale pentru fiecare produs. Astfel, se valorifica capacitatea eMAGde a identifica corect si de a accesa noi segmente de piata, cu potential mare de vanzare pe internet.

Cand am lansat Marketplace, in august anul trecut, spuneam ca nu ar fi de mirare ca in scurt timp sa comercializam chiar si scutece. Am ajuns in acest punct acum”, declara Radu Apostolescu, fondator eMAG. Inainte de toate suntem foarte buni vanzatori si furnizori de servicii, nu avem de ce sa ne restrangem exclusiv la comercializarea de produse IT. Piata e pregatita sa cumpere online orice categorie de produs, daca oferta este relevanta, competitiva si include servicii complementare”, explica Radu Apostolescu.

Diversificarea de portofoliu initiata in 2011 a fost foarte bine primita de clienti. La mai putin de un an de la lansarea Marketplace, eMAG a intrat in topul furnizorilor de carti pe canalul online si a devenit unul dintre principalii distribuitori online de asigurari.

Prin semnarea parteneriatului cu Procter & Gamble, eMAG pune bazele programului eMAGBaby Care.Acestaincludein prezent gama completa de scutece Pampers. Produsele Pampers sunt disponibile pe platforma eMAG la categoria Copii & Bebe. Pachetele comandate vor fi livrate oriunde in tara, in 24 de ore.

Programul eMAG Baby Care ofera un pachet complet de informatii utile, ajuta parintii sa obtina scutecele potrivite pentru copilul lor si va include pe viitor tot mai multe solutii de ingrijire pentru copii, de la carucioare pana la mobilier si jucarii.

Sursa: capital.ro

     
Tag-uri: eMAG, program, copii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii