ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2013, ora 13:14

Nu o sa iti vina sa crezi ca face asta, dupa ce ii afli secretul. Povestea care a impresionat SUA

Articol de Madalina Irimia

Daca aveti nevoie de un dram de curaj pentru a infrunta astazi ceva care va intimideaza sau sperie, ganditi-va la Tommy Carroll!

Carroll este skater de la varsta de 10 ani, desi la varsta de 2 este orb. Tanarul, acum student, obisnuieste sa mearga in parc dimineata, cand nu e nimeni in preajma.

"Ma folosesc de sunetul pe care il scot rotile ca sa imi dau seama daca e un obstacol in calea mea. Ma ajuta sa ma orientez", a marturisit baiatul.

Intr-un interviu, Carroll povesteste despre presiunile pe care le-a simtit de la colegii de scoala si alti skateri.

"Am simtit tot timpul presiunea sa fiu foarte bun in orice parc de skateboarding, pentru ca, daca eram numai bun, oamenii au fi spus ca sunt grozav pentru un skater orb. Am vrut sa fiu grozav si punct", a spus tanarul.

Povestea lui Carroll a ajuns si la urechile skaterului profesionist Tony Hawk, care a decis sa il viziteze pe baiat in orasul natal Glenview, Illinois, SUA. Cei doi au petrecut ziua pe skateboard.

"Cred ca toti oamenii ar trebui sa stie ca totul se intampla cu un scop si ca exista intotdeauna o cale sa depasesti un obstacol daca iti doresti asta cu adevarat", a spus Tommy Carroll.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: poveste, skater, nevazator
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii