A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834707.4577.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nu mai pune piciorul pe minge! » Lovitura data de Adi Mutu: a semnat cu indienii si va primi 500.000 $, dar nu va juca deloc anul acesta!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-10-2014, ora 16:08

Nu mai pune piciorul pe minge! » Lovitura data de Adi Mutu: a semnat cu indienii si va primi 500.000 $, dar nu va juca deloc anul acesta!

Articol de Cristian Amariei
Transferul atacantului de 35 de ani nu a fost inregistrat in timp util, la termenul impus de FIFA. Pana in ianuarie doar se poate antrena, dar va incasa 500.000 $ de la FC Pune. A visat sa joace-n Superliga indiana, alaturi de Trezeguet, Del Piero si Ljungberg, dar a ramas pe dinafara. Adrian Mutu nu a ratat doar prima etapa, ci nu va juca deloc la FC Pune in acest sezon. Desi are un contract semnat pina in 2016!

Transferul a picat pentru ca n-a fost inregistrat potrivit deadline-ului FIFA, la care s-a raliat si India, in situatia "Briliantului" gasindu-se alti sase jucatori.

La Republica a dezvaluit ca de vina e birocratia de la Ambasada Indiei din Bucuresti, actele de care avea nevoie Mutu iesind prea tarziu. "Si cum de data asta nu ar fi din cauza lui, Adrian isi va incasa banii fara ca macar s-atinga mingea. Iar pina in ianuarie nici nu mai poate pleca nicaieri".

Mutarea ii da peste cap planurile romanului, pentru ca Pune trebuia sa fie anticamera revenirii la Fiorentina, ce detine 15% din clubul indian. Antrenorul Colomba avea misiunea sa-l monitorizeze in cele trei luni ale competitiei si sa-i ofere garantii lui Montella pentru un transfer la echipa viola.

Integral pe gsp.ro
Foto: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii