A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818515.5857.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nu mai este un fashion icon. Cea mai neingrijita aparatie de pana acum a lui Kristen Stewart
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
22-11-2013, ora 07:00

Nu mai este un fashion icon. Cea mai neingrijita aparatie de pana acum a lui Kristen Stewart

Articol de Madalina Irimia

Chiar daca este una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, Kristen Stewart pare destul de departe de tanara care atragea privirile domnilor cu fiecare aparitie publica.

Desi era vorba de o simpla iesire cu prietenii, Kristen parea mai neingrijita ca niciodata, iar in ciuda faptului ca purta o pereche de jeansi si un hanorac negru, larg, parul vedetei parea si el ca nu a mai avut parte de ceva vreme de un tratament pe masura.

Nici la capitolul incaltaminte vedeta nu sta prea bine in ultima perioada. Pentru a completa tinuta casual, vedeta a optat pentru o pereche de tenisi care erau destul de murdari si care lasau la vedere sosetele albe si inalte.

Nici de sapca cu care ne-a obisnuit in ultima perioada actrita nu s-a lipsit, iar ochelarii de soare ii ascundeau perfect chipul. Acest ultim element o facea pe vedeta sa fie destul de usor confundata cu oricare alta tanara normala.

Vezi imaginile aici!

Foto: expresspress.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii