ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-04-2016, ora 10:38

Nu doar pisicile sunt la moda. Surpriza pentru clientii unei cafenele din Tokio

Articol de Cristian Amariei
Ideea e venit din dorinta a elimina imaginea neprietenoasa pe care o are aceasta creatura tepoasa, scrie The Guardian.
Pentru acei locuitori ai orasului Tokio care doresc sa-si petreaca timpul in compania animalelor, exista de acum o alternativa foarte buna - cafenea tematica cu arici.

Deoarece cafenelele tematice cu pisici, caini, iepuri sau chiar serpi sunt insuficiente pentru o tara care iubeste toate lucrurile dragute, in Japonia s-a deschis o cafenea cu arici.

Pentru o taxa de doar 9 euro in timpul saptamanii si 12 euro in zilele de sarbatoare orice doritor se poate juca timp de o ora cu un arici sau il poate avea companie la o cafea.

“Toti acesti arici sunt foarte prietenosi, desi unii te mai si inteapa”, a declarat Anna Cheung, o micuta vizitatoare britanica de doar 11 ani.

“Am vrut sa aratam oamenilor farmecul aricilor, care dau adesea impresia ca sunt greu de manevrat”, a spus Mizuki Murata, vanzatoare la cafeneaua “Harry”, care mai lucteaza si la o cafenea cu iepuri. Aceasta povesteste ca ideea a avut un imens succes, clientii stand adesea la coada.

“Cel mai dragut lucru pe care poti sa-l faci in legatura cu aricii e sa-i faci la un moment dat sa se deschida in fata ta si sa-si arate fata”, a mai spus Mizuki.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: cafenea, tokyo, arici
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii