A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832701.7338.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nu au terminat facultatea, dar au ajuns miliardari!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-09-2014, ora 17:04

Nu au terminat facultatea, dar au ajuns miliardari!

Articol de Cristian Amariei
Fie ca vorbim despre Bill Gates, Mark Zuckerberg sau Steve Jobs, exista in aceasta lume o multime de vizionari ce au reusit sa ajunga miliardari dupa ce au renuntat la studii pentru a pune bazele unor afaceri in care au crezut orbeste.

Se spune ca studiile sunt extrem de importante. Nu sunt insa putini aceia care nu au tinut cont de aceasta zicala si au hotarat sa renunte la facultate pentru a-si lua destinul in propriile maini, punand bazele unor companii care s-au dovedit a fi de un succes rasunator si care le-au rotunjit conturile cu sume absolut fasbuloase. Citeste-le in continuare povestile fascinante de viata.

Bill Gates

Companie: Microsoft

Educatie: Harvard:

Avere: 81 de miliarde de dolari

Bill Gates a inceput sa studieze la Harvard in 1973, dar a renuntat doi ani mai tarziu pentru a pune bazele companiei Microsoft. Partenerul sau, Paul Allen, a urmat cursurile aceluiasi liceu ca si Gates. Bill Gates a ocupat functia de CEO al Microsoft pana in 2000, atunci cand a luat rolul de Presedinte. In prezent, este consilier in materie de tehonologie pentru Satya Nadella, actualul CEO al Microsoft. Pe langa asta, se dedica actiunilor de caritate, prin Fundatia Bill and Melinda Gates. In anul 2007, a primit o diploma onorifica din partea Harvard.

Michael Dell

Companie: Dell Computer

Educatie: Universitatea din Texas (Austin)

Avere: 18.8 miliarde de dolari

Michael Dell era student in primul an la Universitatea din Texas cand a decis sa renunte la scoala. Studia biologia, dar adevarata lui pasiune erau computerele. In anul 1984, a pus bazele Dell Computer Corp., companie pe care a transformat-o in timp intr-un imperiu de miliarde de dolari. Dell a devenit, in 1992, cel mai tanar CEO al unei companii care a ajuns in topul celor mai bogati 500 de oameni.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii