A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818366.1657.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nu arunca bradul de Craciun! Poti primi bani pentru el
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-01-2014, ora 17:09

Nu arunca bradul de Craciun! Poti primi bani pentru el

Articol de Madalina Irimia

Mai multe magazine de retail si bricolaj le ofera romanilor posibilitatea de a recicla brazii pe care i-au impodobit de sarbatori. Pentru fiecare pom se primesc vouchere de pana la 25 de lei.

Mai multi retailerii DIY sau chiar comercianti de mobilier ofera anul acesta romanilor posibilitatea de a recicla brazii pe care ii impodobesc de Craciun, primind in schimb bani sau vouchere, potrivit Economica.net.

Astfel, retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin ofera clientilor posibilitatea de a returna bradul natural impodobit de Craciun in magazinul din soseaua Chitilei, in schimbul unui voucher in valoare de 25 de lei.

Brazii pot fi adusi la magazinul Leroy Merlin in perioada 3-20 ianuarie 2014, iar voucherul poate fi folosit in perioada 3-31 ianuarie 2014.

Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, clientii trebuie sa cumpere pe persoana fizica cel mult trei brazi de la Leroy Merlin si sa aiba bonul in origonal. In cadrul magazinului din Chitila, un brad costa aproximativ 80 de lei.

Daca va duceti bradul la magazinul IKEA din Baneasa veti putea beneficia de un voucher in valoare de 20 de lei ce se poate folosi doar la IKEA. Mai multe aici.

Foto: printreranduri.eu

     
Tag-uri: brad, Craciun, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii