ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-02-2013, ora 16:51

Nu are nevoie de operatii estetice pentru a parea plastic. Cum arata adevaratul Ken si de ce este unul dintre cei mai detestati barbati din moda

Articol de Madalina Irimia

Nicolas Gruber este un fost actor porno transformat in model care a reusit sa isi faca un nume in lumea modei dupa ce a avut o relatie cu celebrul creator de moda Calvin Klein, cu toate ca intre el si barbat era o diferenta de varsta de peste 50 de ani.

Nu are nevoie de operatii estetice pentru a parea plastic. Cum arata adevaratul Ken si de ce este unul dintre cei mai detestati barbati din moda

O prezenta controversata in industrie, Nic nu are un cazier tocmai imaculat, el fiind retinut si audiat pentru posesie si consum de cocaina.

Mai mult decat atat, dincolo de problemele in care intra constant, el si-a castigat dispretul colegilor dupa ce, dupa relatia cu celebrul designer, a fost surprins sarutandu-se cu o femeie. Numindu-l impostor, cei din industrie sunt de parere ca barbatul nu isi merita pozitia in topul celor mai cautate modele masculine si ca nici nu avea ce sa caute ca "fata" a brandului de lenjerie Calvin Klein.

In incercarea de a-si justifica succesul si de a-si convinge publicul ca isi merita pozitia, Nic a spus ca farmecul lui aparte ii atrage pe cei din jur.

Integral pe perfecte.ro

     
Tag-uri: barbat, infatisare, papusa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii