A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629619.6112.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noutati la "Vocea Romaniei" din toamna. Ce se intampla cu show-ul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-06-2014, ora 18:11

Noutati la "Vocea Romaniei" din toamna. Ce se intampla cu show-ul

Articol de Madalina Irimia

„Vocea Romaniei” revine in aceasta toamna la PRO tv. Noua echipa care va coordona show-ul va fi condusa de Peter Majesky si Melanie Triebel, producatori cu peste 15 ani de experienta in Germania, Cehia si Slovacia. Adevarata competitie a vocilor isi va suprinde telespectatorii in aceasta toamna printr-o noua imagine, schimbare ce se va regasi de la noul decor modern si fresh, pana la un spectacol de lumini impresionant, scrie protv.ro.

Peter Majesky activeaza ca regizor de peste 20 de ani, iar in ultimii cinci ani a lucrat ca producator pentru multe show-uri de renume din Cehia si Slovacia. Peter a fost liderul echipei care a condus productia “The Voice” timp de doua sezoane si a produs editii locale ale unor emisiuni de top precum „Big brother”, „Pop Idol” sau „Are you smarter than a fifth grader?”. Mai mult, noul producator de la PRO TV s-a ocupat si de competitii precum „Miss Slovacia”, timp de patru editii, „Miss Cehia”, pentru doua editii, „Slovak Music Awards” (trei editii), „Czech Music Awards” (trei editii) si „Farmer wants a wife”.

Melanie Triebel lucreaza in domeniu de 16 ani si a inceput aventura in televiziune in 2008, in cadrul Endemol Entertainment Germany. Aici, Melanie a lucrat pentru show-uri ca „Who wants to be a millionaire“ (RTL), „Fear Factor“ (RTL), „Surprise Surprise“ (ZDF), „Deal or no Deal“ (SAT.1) sau „Marry me“ (SAT.1). Intre 2007 si 2008, a fost producatorul seriei „Guinness World Records” de la RTL, iar apoi a colaborat cu canalele RTL 2, ARD si WDR pentru mai multe emisiuni interactive.

Pentru a patra oara, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos vor porni in cautarea celei mai spectaculoase voci. In misiunea de a cauta cele mai bune voci ale Romaniei se alatura in aceasta toamna un nou jurat, ce va completa echipa.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii