A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756401.1037.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noua lege a salarizarii: Cum se va face salarizarea in companiile de stat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-08-2013, ora 16:20

Noua lege a salarizarii: Cum se va face salarizarea in companiile de stat

Articol de Madalina Irimia

Guvernul pregateste un nou sistem de salarizare la stat, prin care lucratorii din companiile de stat si din regii vor fi platiti in functie de productivitatea muncii, iar functionarii din institutiile bugetare vor fi remunerati dupa o serie de indicatori de performanta. Guvernul vrea sa adopte noul sistem de salarizare pana in septembrie 2013 in companiile de stat si din anul 2014 in institutiile bugetare, scrie cursdeguvernare.ro.

Cum se va face salarizarea in companiile de stat:

Salariile angajatilor din companiile de stat si din regii nu vor putea creste cu mai mult de60% din indicele de crestere a productivitatii muncii. In functie de tipul companiei sau al regiei, productivitatea muncii este data de raportul dintre valoarea veniturilor totale din exploatare si numarul mediu de salariati din ompania respectiva. De asemenea, productivitatea poate fi calculata prin raportul dintre cantitatea de produse finite obtinute si numarul mediu de salariati.

Indemnizatiile membrilor adunarilor generale ale actionarilor pot fi de maximum 25% din indemnizatia fixa lunara a directorilor companiilor respective. Remuneratia in cuantumul stabilit astfel se acorda pentru fiecare sedinta, insa maximum o data pe luna.

Integral pe realitatea.net

Foto:despretimpliber.com

     
Tag-uri: salarizare, stat, Guvern
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii