ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-12-2012, ora 03:50

Noua fita a cosmeticelor, la 300 de euro flaconul

Articol de Madalina Irimia

Producatorul spaniol de cosmetice Anesi a lansat pe piata o crema anti-imbatranire revolutionara ce contine praf de meteorit, scrie Daily Mail.

Astfel, daca pana acum cele mai inedite ingrediente ale cremelor care promit tinerete indelungata erau laptele matern, veninul de sarpe sau excremente de rame, iata ca „Celestial Secret” incearca sa depaseasca limitele resurselor terestre.

Produsul combina pudra de meteorit cu o serie de extracte de pietre semi-pretioase, precum olivina, smithsonit sau hematit, precum si cu extractul din muguri de fag.

Toate acestea joaca un rol important in mentinerea elasticitatii si tineretii pielii, a precizat Tracey Smith, directorul companiei Essential Beauty Supplies, care importa produsul in Marea Britanie.

Totodata, fiecare particula de meteorit, veche de peste 4,5 miliarde de ani, are un continut bogat de calciu, fier, magneziu si alte minerale, se mai lauda producatorii.

Potrivit sursei citate, bucatile de meteorit utilizate la producerea cremei anti-imbatranire sunt aduse desertul Sahara in Spania, unde sunt macinate si procesate.

Extractul de meteorit este foarte hidratant si are efecte anti-imbatranire, demonstrate prin teste independente realizate de companii care studiaza din punct de vedere stiintific ingredientele active”, a adaugat Tracey Smith.

Potrivit sursei citate, un flacon de „Celestial Secret” are 50 de ml si costa 240 de lire sterline, adica aproximativ 300 de euro. Acesta vine insotit de un un tratament spa, cu aceleasi ingrediente.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii