ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-11-2015, ora 08:56

Nou COD GALBEN de ninsori, valabil doua zile. Se va depune strat consistent de zapada

Articol de Madalina Irimia
ANM a emis o noua avertizare meteo, valabila pentru mai bine de jumatate de tara. . Local in Moldova si Transilvania si pe arii extinse in zona montana vor fi mai ales ninsori si lapovita, iar stratul de zapada nou depus va fi consistent, cu precadere in Carpatii Meridionali si Orientali.

In intervalul 26 noiembrie, ora 06 – 27 noiembrie, ora 09, precipitatiile vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor si se vor intensifica. Local in Moldova si Transilvania si pe arii extinse in zona montana vor fi mai ales ninsori si lapovita, iar stratul de zapada nou depus va fi consistent, cu precadere in Carpatii Meridionali si Orientali.

In regiunile sudice si sud-estice vor predomina ploile, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 35 l/mp. Totodata, in aceste regiuni, dar si la munte, vantul va avea intensificari temporare, pe arii restranse depasind la rafala 50...55 km/h.

In urmatoarele zile, vremea se va mentine inchisa, iar precipitatiile vor continua in toate tara si local vor fi mai importante cantitativ. Se vor semnala mai ales ploi, la munte ninsori, iar in centru, local in nord-est si pe arii restanse in rest vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile extracrpatice si in zonele montane. Temperaturile maxime vor fi de la 0...2 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 14...15 grade pe litoral, in prima zi, apoi valorile termice vor fi in scadere si aici, respectiv nu vor mai depasi 9...10 grade.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: cod galben, ninsori, meteo
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii