A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661930.427.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nota de plata primita de o gravida intr-un restaurant din SUA.“Nu credeam ca o sa vad asta vreodata"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-01-2013, ora 18:08

Nota de plata primita de o gravida intr-un restaurant din SUA.“Nu credeam ca o sa vad asta vreodata"

Articol de Madalina Irimia

O femeie insarcinata in ultima luna, cuprinsa de depresia specifica perioadei, a zambit pentru prima data dupa cateva saptamani acum cateva zile, cand a iesit la restaurant cu sotul si fiul lor de doi ani.

Cand au primit nota de plata, cei doi soti au fost surprinsi sa vada ca restaurantul le-a facut o reducere importanta, de o treime din valoarea totala, cu specificatia: “MOM 2 BEE GOOD LUC” (pentru viitoarea mama, succes).

Potrivit The Consumerist, cei doi soti au luat masa intr-un restaurant Red Robin, din Carolina de Nord. Ulterior, sotul femeii, Jason, a declarat: “Imediat ce ne-am asezat, managerul restaurantului a venit sa ne salute si apoi a stat putin de vorba cu noi. Extrem de prietenos si pe un ton glumet m-a intrebat daca era ultima masa a sotiei mele inainte sa mearga la spital, ca sa nasca”.

Managerul le-a urat “pofta buna” si s-a intors la treburile lui. A venit apoi nota de plata cu reducerea de 11,50 dolari, iar cei doi soti au fost foarte incantati.

A fost o surpriza placuta si a facut-o pe sotia mea obosita sa fie insarcinata sa zambeasca”, a declarat sotul femeii.

Kevin Caulfield, purtatorul de cuvant al lantului de restaurante Red Robin, nu avea cunostinta de acest fapt, dar a spus ca il va cauta pe manager si ii va multumi personal pentru gestul sau.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: huffingtonpost.com, redrobin.com

     
Tag-uri: nota, plata, restaurant
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii