A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830538.197.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noi reguli in Sanatate. Lista afectiunilor pentru nu vor mai fi permise internarile de la 1 februarie 2014
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-10-2013, ora 13:01

Noi reguli in Sanatate. Lista afectiunilor pentru nu vor mai fi permise internarile de la 1 februarie 2014

Articol de Cristian Amariei

Daca in prezent ne putem duce la urgenta chiar si pentru o banala durere de cap, de la 1 februarie 2014 acest lucru nu va mai putea fi posibil. Mai mult, peste 300 de afectiuni nu vor mai fi tratate in regim de internare in spital. Asta prevede un nou proiect de lege aflat pe site-ul ministerului Sanatatii, in care se mentioneaza foarte clar numarul de consultatii la care avem dreptul intr-un an.

In proiectul de lege, care cuprinde patru documente, se mai stabileste tipul si numarul de analize la care un roman are dreptul in decursul unui an: majoritatea fiind analize de sange uzuale. Exceptie facand urgentele. Noul pachet de servicii medicale de baza are o mare componenta de preventie. „El trateaza cauzele si nu simptomele", a precizat ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu.

In cazul in care dorim sa depasim acest numar de consultatii sau de servicii medicale la care avem dreptul va trebui sa scoatem bani din buzunar sau sa ne incheiem o asigurare complementara de sanatate.

Integral pe gandul.info

Foto: romanialibera.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii