A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816760.554.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noi dezvaluiri in dosarul retrocedarilor. Dorin Cocos ar fi facut presiuni asupra Alinei Bica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-01-2015, ora 09:32

Noi dezvaluiri in dosarul retrocedarilor. Dorin Cocos ar fi facut presiuni asupra Alinei Bica

Articol de Madalina Irimia
Un fost sef din institutie sustine ca Elena Udrea si Ioan Oltean se ocupau personal de numirile de la conducerea ANRP. Mai mult, Alina Bica ar fi facut presiuni la noua sefa a ANRP, Dorina Danielescu si i-a povestit despre amenintarile la care e supusa de catre Dorin Cocos. Din disperare, sefa antimafia ar fi intervenit chiar la Emil Boc, premier la acea data, informeaza Romania TV.

Dezvaluirile despre mafia de la ANRP au fost facute de directorul de cabinet al Dorinei Danielescu, Lucian Paun. Acesta sustine ca numirile de la Autoritate erau facute cu girul Elenei Udrea si al lui Ioan Oltean. Afirmatia contrazice ceea ce a declarat pana acum liderul PMP, care a sustinut ca s-a opus ca sefia ANRP sa revina PDL.

Numirea noului sef al ANRP a dat, insa, batai de cap gruparii mafiote care voia sa obtina despagubiri uriase de la stat. seful de cabinet al Dorinei Danielescu povesteste ca aceasta era presata de Alina Bica sa dea curs solicitarilor de retrocedari, dar refuza pentru ca ii era teama de procurori. Pentru ca presiunile erau tot mai mari, sefa ANRP a minitit-o pe Bica si i-a spus ca a trimis catre premier documentele pentru comisie.

Alina Bica a intervenit pana la Emil Boc, la acea data premier. Asa a aflat ca Dorina Danielescu nu trimisese niciun act si au inceput reprosurile. "Voi nu intelegeti ca ma distrugeti, imi rup capul, nu va dati seama? Sunteti prea mici ca sa va puneti cu altii. Voi trebuie doar sa convocati comisia, de restul ne ocupam noi", i-ar fi spus, plangand, Alina Bica Dorinei Danielescu.

Disperarea Alinei Bica a mers pana intr-acolo incat a mers la spital la Dorina Danielescu, care era alaturi de tatal ei. Alina Bica si Ionut Mihailescu s-au autoinvitat la spital. Alina Bica a spus ca va avea grav de suferit din partea unor persoane, mentionand un anume "Dorin". Dupa aproximativ o ora de discutii tensionate, Alina Bica a lesinat.

Foto: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii