ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2016, ora 11:28

Noi detalii despre starea regelui Mihai. Vestile sunt ingrijoratoare

Articol de Cristian Amariei
Regele Mihai este internat de mai bine de o saptamana intr-o clinica din Elvetia, din cauza unor grave probleme de sanatate care au determinat Casa Regala a Romaniei sa anunte retragerea fostului suveran al Romaniei din viata publica. Nici ultimele vesti despre starea Majestatii Sale, furnizate de surse apropiate Familiei Regale, nu sunt prea incurajatoare.

Starea de sanatate a regelui Mihai este neschimbata, sustin surse din anturajul Familiei Regale, citate de Agerpres.

Potrivit acestora, nu au aparut noutati fata de buletinul medical facut public pe 4 martie.

Incepand de marti, principesa Maria se afla in Elvetia, pentru a fi alaturi de parintii sai, iar principesa Margareta, Custodele Coroanei, si principele Radu s-au intors in tara.

Casa Regala anunta, la sfarsitul saptamanii trecute, ca regele Mihai se afla internat intr-o clinica din Lausanne si este intr-o stare accentuata de slabiciune fizica, primind tratament permanent. Pe 4 martie, Casa Regala a Romaniei a anuntat ca starea regelui este stationara, medicii fiind de parere ca "evolutia prezinta relativa stabilitate".

Potrivit Biroului de presa al regelui Mihai I, diagnosticele puse de echipa medicala sunt carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii