A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834273.8849.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nivel maxim de alerta antiterorista in Franta: Urmarirea suspectilor in atentatul de la Charlie Hebdo continua
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-01-2015, ora 10:01

Nivel maxim de alerta antiterorista in Franta: Urmarirea suspectilor in atentatul de la Charlie Hebdo continua

Articol de Cristian Amariei
Urmarirea suspectilor in atacul asupra saptamanalului satiric Charlie Hebdo a continuat in noaptea de joi spre vineri in nordul Frantei, unde au fost localizati. Cautarile celor doi frati au intrat in cea de-a treia zi, intre satele si padurile din Picardie, in nordul Frantei, autoritatile temandu-se ca acestia ar putea parasi tara.

Cautarea celor doi teroristi a intrat in cea de-a treia zi. Conform jurnalistului Guillaume Debre, principala teama a autoritatilor este ca cei doi suspecti ar putea sa ajunga la granita cu Belgia si ar putea iesi din tara.

In jurul orei 07.00 GMT (09.00 ora Romaniei), mai multe camionete ale Brigazii de cautare si interventie (BRI) a politiei judiciare au ajuns in zona Picardie, situata la 80 de kilometri nord-est de Paris, unde se concentreaza cautarile.

"Cautarile se vor relua, mai ales in zonele impadurite", a explicat pentru AFP o sursa din cadrul politiei.

La Washington, oficialii americani au dezvaluit ca cei doi suspecti, Cherif si Said Kouachi, se aflau pe lista neagra americana a terorismului si ca Said Kouachi se antrenase in manuirea armelor in Yemen.

Intr-o zona vasta din nordul Frantei, cautarile, desfasurate cu ajutorul a cinci elicoptere, au continuat in cursul noptii, cu un efectiv redus, potrivit unor surse din cadrul politiei.
Membrii RAID si GIGN, unitati de elita ale politiei si jandarmeriei, cercetau de joi de la pranz regiunea Picardie, unde a fost decretat nivelul maxim de alerta antiterorista.

Inarmati, cu casti si uniforme negre, ei patrulau pe strazi, controlau vehiculele, verificand gradinile caselor si strazile satelor.

Integral pe mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii