ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2015, ora 10:31

Ninsori in centrul si nordul tarii, vant puternic si frig in vest si sud. Cand incep temperaturile sa mai creasca

Articol de Madalina Irimia
Cerul va fi mai mult noros duminica si va ninge temporar in vestul, centrul si nordul tarii si pe arii restrinse in est. Va ninge si la munte, iar vantul va avea intensificari in regiunile vestice, sudice si la munte, cu rafale de 50 - 55 km/h.

Maximele termice vor fi cuprinse intre minus 4 grade in depresiuni si 4 grade pe litoral si in vestul extrem.

In Moldova si in nordul Munteniei e posibil sa ninga izolat, vor fi si momente cu soare pe timpul zilei si se va incalzi usor.Vom zari soarele si in nordul Moldovei si in Bucovina. Vor fi ninsori locale, iar temperaturile se vor situa in jurul valorii de 2 grade Celsius.

In nordul Transilvaniei si in Maramures se raceste. Norii vor fi numerosi si va ninge.Si in vestul tarii va mai ninge insa nu in cantitati insemnate. Vantul va avea intensificari temporare cu viteze de 50-55 km/h, iar maximele nu vor depasi 2...3 grade.
In tinuturile centrale se anunta multi nori si ninsori, indeosebi in regiunile de munte, pe unde se va depune un strat nou de zapada. Tot la munte vantul va avea rafale de 50-55 km/h si va spulbera zapada. Maximele termice vor fi in scadere usoara.

In sud-vestul tarii, innorarile persista, dar vor fi si scurte momente cu soare.Vantul nu va pune probleme, iar temperaturile maxime vor fi usor mai scazute decat in mod obisnuit la aceasta data.

Se mai imbuneaza vremea si in sudul tarii. Vor fi innorari dar si putin soare si va ninge izolat.Vantul va mai avea unele intensificari cu rafale de 50...55 km/h si va spulbera zăpada. Maximele vor fi in crestere usoara si vor ajunge pana in jurul valorii de 2 grade Celsius.

In Bucuresti vor fi innorari si mai ales dupa-amiaza si noaptea va ninge temporar. Vantul va sufla moderat in cursul zilei, apoi va slabi in intensitate.La amiaza vom avea 1-2 grade Celsius iar luni dimineata vor fi minus 3 grade.

Luni va ninge in zona montana si pe arii restranse in rest. Vantul va avea intensificari mai ales în est si la munte, cu viteze de peste 45...50 km/h.

Marti va ninge izolat la munte, în nord-vestul, centrul si sud-estul tării iar in rest vor fi innorari, dar si perioade cu soare.

Miercuri cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în regiunile intracarpatice, iar spre seară si noaptea în sud si in sud-est, unde vor fi fulguieli sporadice.

Vremea se mentine rece pentru aceasta data, iar miercuri in vest si in nord-vest valorile termice vorcreste usor.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii